Handelsbetingelser

PRISER

Alle priser er inkl. moms angivet i danske kroner.  

FRAGT

Vi fragter varer i forsvarlig emballage.

Fragt i Danmark Levering inden for 2-6 hverdage.

Forsinkelser kan opstå i forbindelse med højtider og ferier.

Fragtpris i Danmark er 25 kr. når varerne kan sendes per brev med PostNord.

Fragtpris i Danmark er 35 kr. ved afhentning i pakkeshop.

Fragtpris i Danmark er 49 kr. ved omdeling til husstand.

Gratis fragt til Danmark ved køb over 499,00 kr.

BETALING

Vi modtager betaling med MasterCard, VISA, VISA Dankort, VISA Electron og Maestro Card . Beløbet bliver først trukket, når varerne er afsendt. 

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvilket betyder at fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (fx opskrifter), såfremt download er påbegyndt.

Hvis du fortryder dit køb, bedes du gøre følgende:

1. Meddele os, at du ønsker at returnere din ordre. Vi sender dig en returseddel samt returlabel. Det kan du gøre, ved at skrive til kontakt@bysonnenshein.dk.

2. Printe og udfylde returseddel, og sende den sammen med dine returvarer.

3. Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har givet meddelse om din fortrydelse.

REKLAMATIONSRET

Ved forkert eller defekt vare, kontakt os på kontakt@bysonnenschein.dk. Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, afholder vi de rimelige fragtomkostningerne. Skriv til os på kontakt@raskstreg.dk og vi sender en returlabel. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

PERSONDATAPOLITIK 

Når du handler hos bysonnenschein.dk, skal du afgive oplysninger så vi kan opfylde din ordre. Du bliver bedt om at oplyse: – Navn – Telefonnummer – E-mailadresse – Kortoplysninger – Leveringsadresse

Vi bruger en sikker forbindelse (SSL – secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til: – Opfyldelse af din ordre. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sender dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er sendt ud til dig samt sender varen ud til dig. – Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny. – Markedsføring. Vi anvender dine data til at sende nyhedsbreve til dig per mail, men kun såfremt du har givet samtykke hertil.

Hvem får adgang til dine oplysninger?:

Samarbejdspartnere: For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn og adresse til vores kurer.

Andre selskaber: Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.  Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Læs mere herom i vores privatlivspolitik.

I henhold til bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i 5 år.